אודות מסעדת 416 תל אביב

השף דודי סיני ברזילי היה הבעלים והשף של עגותה, מסעדה קסומה בקיבוץ כנרת שנהפכה לטבעונית יחד עם דודי עצמו.
דודי המציא מוצר חדש במו ידיו, סטייק מוסרי שעשוי מחלבון חיטה. התאומים נדלקו על הרעיון והבינו שדודי יושב להם בול לתפקיד.
אחרי חודש של פגישות ודיבורים, דודי החליט לסגור את עוגתה כעבור 9 שנים, לעזוב את הבית שלו בצפון ולבוא לעיר הגדולה כדי להיות חלק ממשהו גדול יותר שבאמת יכול להנגיש את הקולינריה שלו לקהל הרחב.
ההודעה הרשמית על פתיחת המסעדה יצאה ביום הטבעונות בשנה הקודמת 1/11/2016, ומאז בא גל גדול של באז תקשורתי אשר הוביל ל25 אייטמים בתקשורת, ואף אייטם מרכזי בגיא פינס.