תפריט סילבסטר

מנת פתיחה

מרק שורש פטרוזיליה, שורש סלרי, ארטישוק ירושלמי וכרובית. שמן צ’ילי ופרחים אכילים.

מנה ראשונה

כדורי ריזוטו עם פטריות וירקות ירוקים בציפוי פריך. קולי עגבניות ושמן בזיליקום.
דרופ: יין לבן מבושל עם גרידת לימון, אגוז מוסקט ואגסים טריים
או
אנדיב, תותים טריים, עלי בזיליקום וקוביות אבוקדו בויניגרט טרגון הדרים. בלסמי וניל מצומצם ושברי מקדמיה.
דרופ: וודקה וניל, ליקר 43, סירופ הדס ומיץ לימון.

מנת ביניים

פטריות יער ומלך היער צלויות בגריל, קרם תירס טרי, טבעות בצל בציפוי פריך וצ’ימיצ’ורי לימוני.
דרופ: וויסקי, ליקר ארטישוק, מיץ תפוזים וסירופ דובדבני אמרנה.
או
קוביית שורש סלרי צלויה בתנור ובייבי שומר מקורמל. פירה אפונה טרייה עם נענע ומרווה. תפוז מפולט.
דרופ: ערק, פרנה ברנקה, סירופ שקדים, הל ומנטה.

מנה עיקרית

סטייק צלוי בגריל, רוטב יין, פירה ירקות שורש ושמן כמהין, אספרגוס בשום וזר עגבניות שרי שרופות.
דרופ: יין אדום, ורמוט, מיץ תפוזים, סירופ אשכוליות וקינמון
או
קציצת אורז אסור, קרם שורשים לבנים, תבשיל של עגבניות, גרגירי חומוס, קישואים וזעפרן עם שמנת חמוצה.
דרופ: אקוואויט, ליקר תפוזים, סירופ ג’ינג’ר, מיץ ליצ’י ולימון.

קינוח

מוס חמאת בוטנים, שטרויזל קקאו, קרמל קפה, בוטנים גרוסים, שוקולד מריר, מלח גס ופופקורן מקורמל.
דרופ: וויסקי, אספרסו, סירופ וניל וגרידת תפוז.
או
שכבות של גנאש שוקולד לבן, קרם פטל, טוויל תפוז, תותים טריים וקציפת קוקוס. גרידת לימון ומיקרו בזיליקום.
דרופ: טקילה תותים, מייפל ומיץ לימון.

אלכוהול

בליני ונציאני מפרוסקו ומחית אפרסק טרייה

התפריט ניתן לשינויים עד יום האירוע
עלות: 250 ש”ח לסועד