אם אתם חובבי בשר, סביר להניח שמידי פעם עולה לכם חשק לאכול מנת בשר איכותית במיוחד. אם נראה לכם שצריך לעבוד קשה בשביל שזה יקרה, אנחנו כאן כדי לספר לכם על כמה אופציות שנותנות מענה לצורך הזה.
ארוחה במסעדה
אם אתם רוצים להנות ממנת בשר מפנקת אך לעשות את זה בלי להתאמץ, אנחנו ממליצים לכם פשוט להגיע אל מסעדה בהרצליה. במסעדה תוכלו להנות משלל נתחים שיעשו בדיוק כמו שאתם אוהבים. כמובן שהבשר במסעדה לא מגיע לבד, ויחד איתו תוכלו להנות משלל תוספות שייתנו כבוד למנת הבשר.
צלייה מהירה על המנגל
אחת הסיבות בגינה בשר נחשב לדבר ייחודי, הוא שברוב המקרים לוקח לא מעט זמן להכין אותו. זו בדיוק מה שמייחד את הצלייה על פני כל האופציות האחרות. צלייה של נתח על מנגל, ולא באמת משנה איזה נתח היא כנראה הדרך המהירה ביותר להכין אותו. בתור פינוק מהיר, זו הדרך היחידה להכין בשר.
הכניסו בשר למעשנה
בשנים האחרונות יותר ויותר ישראלים הבינו שעישון בשר הוא מה שמביא את הבשר לטעם המושלם. אם גם לכם יש מעשנה בחצר, מנת בשר איכותית ועסיסית היא דבר שאתם אפילו לא צריכים לצאת מהבית בשבילו. כל מה שנותר לכם לעשות זה לבחור את הנתח המתאים, להכניס אותו למעשנה, ותוך כמה שעות יצא לכם נתח עסיסי במיוחד.
אפייה איטית בתנור
אופציה נוספת שאמנם לוקחת זמן רב, אולם מבחינת ההשקעה שלכם היא כנראה הנוחה ביותר היא להכניס את הנתח לאפייה איטית בתנור. באופציה הזו כל מה שאתם צריכים זה פשוט נתח בשר עם הרבה שומן כמו למשל אסאדו, לעטוף אותו היטב, לשים בתבנית, לכסות ולחכות כמה שעות. כאשר תוציאו את הנתח מהתנור יצא לכם נתח בשר נימוח, כאשר השומן של הבשר ידאג לזה שהוא לא יתייבש.
בישל איטי בסיר
האופציה האחרונה שעליה נדבר היא להכניס את הנתח לבישול איטי בתוך סיר. בניגוד לאפייה איטית בתנור שבה אתם לא באמת יודעים מה קורה לנתח תוך כדי ההכנה, ברגע שאתם מבצעים את התהליך הזה בתוך סיר, הכל הופך להיות הרבה יותר פשוט. את הסיר תוכלו לפתוח מידי פעם, להוסיף לנתח נוזלים, תבלינים או כל דבר שאחר שאתם חושבים שיהפוך אותו להיות טעים יותר.
לסיכום
אם אתם רוצים לפנק את עצמכם עם בשר איכותי, יש לכם מספר אופציות שיכולות לענות על הצורך הזה. האפשרות הקלה ביותר הוא פשוט לקחת את עצמכם למסעדת בשרים איכותית, כזו שבה תוכלו להזמין נתח שעשוי היטב. מנגד, אם אתם רוצים להכין את הנתח בכוחות עצמכם, תוכלו להשתמש במעשנה, להכניס אותו לתנור לזמן ארוך או להכין אותו על המנגל תוך זמן קצר.