5 מתכונים קלים לעוגיות

בתור חובב כל דבר מתוק, אין כמו הסיפוק של אפיית אצווה של עוגיות מאפס. בין אם אתה במצב רוח למשהו קלאסי או רוצה לנסות משהו חדש, יש הרבה מתכוני עוגיות קלים בחוץ שבטוח ישביעו את השן המתוקה שלך. הנה חמישה מהמועדפים שלנו שמתאימים לכל אירוע!

הערה: עבור כל המתכונים, חממו מראש את התנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) ורפדו תבנית בנייר אפייה לפני האפייה.

 

עוגיות שוקולד צ'יפס

מתכון העוגיות הקלאסי הזה הוא חביב הקהל ומרכיב עיקרי ברפרטואר של כל אופה. עם רק כמה מרכיבים פשוטים כמו קמח, סוכר, חמאה ושוקולד צ'יפס, אתה יכול להקציף מנה של עוגיות חמות ודביקות תוך זמן קצר.

כדי להכין עוגיות שוקולד צ'יפס קלאסיות, תזדקק ל:

– 2 1/4 כוסות קמח לכל מטרה

– 1 כפית סודה לשתייה

– 1 כפית מלח

– 1 כוס חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר

– 3/4 כוס סוכר לבן

– 3/4 כוס סוכר חום

– 2 ביצים גדולות

– 1 כפית תמצית וניל

– 2 כוסות שוקולד צ'יפס חצי מתוק

מערבבים יחד את החומרים היבשים בקערה אחת ואת החומרים הרטובים בקערה אחרת, ואז מאחדים את השניים ומקפלים פנימה את השוקולד צ'יפס. אופים 8-10 דקות עד להזהבה.

שבב שוקולד

עוגיות חמאת בוטנים

אם אתם חובבי חמאת בוטנים, תאהבו את העוגיות האלה. הם רכים, לעיסים ועמוסים בטעם חמאת בוטנים. בנוסף, הם דורשים רק קומץ מרכיבים שכנראה כבר יש לך במזווה שלך.

– 1 כוס חמאת בוטנים שמנת

– 1 כוס סוכר לבן

– ביצה 1 גדולה

– 1 כפית תמצית וניל

מערבבים הכל יחד עד שנוצר בצק, ואז מגלגלים את הבצק לכדורים ולוחצים אותם עם מזלג. אופים 10-12 דקות עד להזהבה.

 

עוגיות צימוקים משיבולת שועל

לאופציה קצת יותר בריאה, נסו להכין מנה של עוגיות צימוקים משיבולת שועל. הם עשויים עם שיבולת שועל מגולגלת, צימוקים וכמה מצרכי מזווה אחרים, והם מושלמים לארוחת בוקר או כחטיף באמצע היום.

– 1 כוס חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר

– 1 כוס סוכר לבן

– 1 כוס סוכר חום

– 2 ביצים גדולות

– 1 כפית תמצית וניל

– 1 1/2 כוסות קמח לכל מטרה

– 1 כפית סודה לשתייה

– 1 כפית מלח

– 3 כוסות שיבולת שועל מגולגלת מיושנת

– 1 1/2 כוסות צימוקים

מערבבים יחד את החומרים היבשים בקערה אחת ואת החומרים הרטובים בשנייה, ולאחר מכן מאחדים את השניים ומקפלים פנימה את הצימוקים. אופים 10-12 דקות עד להזהבה.

עוגיות צימוקים

עוגיות Snickerdoodle

וגיות מצופות קינמון-סוכר אלו אהובות על ילדים ומבוגרים כאחד. הם רכים, לעיסים, ובעלי טעם קינמון עדין המושלם לסתיו.

– 2 3/4 כוסות קמח לכל מטרה

– 2 כפיות קרם טרטר

– 1 כפית סודה לשתייה

– 1/2 כפית מלח

– 1 כוס חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר

– 1 1/2 כוסות סוכר לבן

– 2 ביצים גדולות

– 1 כף קינמון

מערבבים את החומרים היבשים בקערה אחת ואת החומרים הרטובים בקערה אחרת, ולאחר מכן מערבבים את השניים. מגלגלים את הבצק לכדורים ומצפים אותם בתערובת של סוכר וקינמון, ואז אופים 8-10 דקות עד להזהבה.

 

עוגיות סוכר

אחרון חביב, עוגיות סוכר הן עוגיה קלאסית שניתן לקשט במגוון דרכים. בין אם אתם מכינים אותם לחג או סתם בשביל הכיף, העוגיות האלה קלות להכנה ותמיד להיט.

– 3 כוסות קמח לכל מטרה

– 1 כפית אבקת אפייה

– 1/2 כפית מלח

– 1 כוס חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר

– 1 1/2 כוסות סוכר לבן

– 2 ביצים גדולות

– 2 כפיות תמצית וניל

מערבבים את החומרים היבשים בקערה אחת ואת החומרים הרטובים בקערה אחרת, ולאחר מכן מערבבים את השניים. מרדדים את הבצק וחותכים צורות בעזרת חותכני עוגיות, ואז אופים 8-10 דקות עד להזהבה. לאחר התקררות, מקשטים עם ציפוי או זילוף אם רוצים.

 

לסיכום

אפיית עוגיות היא פעילות מהנה ומתגמלת שכולם יכולים ליהנות ממנה. עם חמשת מתכוני העוגיות הקלים האלה, תוכל לספק את השן המתוקה שלך ולהרשים את החברים והמשפחה שלך בכישורי האפייה שלך. אז תפוס את הסינר שלך והתכונן לאפות סערה! לעוד רעיונות טעימים כנסו לקוקיז מתכונים לעוגיות.

מתכוני עוגיות

אולי תאהבו גם את: